ponedjeljak, 16. ožujka 2015.

SKANDALOZAN PRESEDAN Milanović zabranio da ga fotografiraju s Kolindom?













ZAGREB - U Hrvatskome saboru u četvrtak u podne održana je sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS), na kojoj su se prvi puta sastali predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović, a na dnevnom redu sjednice je usvajanje smjernica za rad sigurnosno-obavještajnih agencija u 2015. te rasprava o Strategiji nacionalne sigurnosti 2015.-2024.

Iako je uobičajeno da fotografi i snimatelji poprate početak sjednice koja se održava u Saboru uz jake sigurnosne mjere,
 tportal doznaje iz izvora bliskih Uredu predsjednice da je na zahtjev Zorana Milanovića to zabranjeno te da je i službenom fotografu onemogućeno da ih zajedno fotografira.Iako je sjednica VNS-a prvi njihov službeni susret, javnost će ostati uskraćena za zajedničke fotografije predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i premijera Zorana Milanovića.

Nakon sastanka koji je trajao malo više od sat vremena, predsjednica je izjavila da je "razgovor s premijerom prošao u dobrom ozračju. Grabar Kitarović je naglasila i kako ne razumije zašto mediji nisu mogli snimiti početak razgovora, javlja N1 Televizija

.Predsjednica je istaknula i da je Vlada dobila zaduženje da počne izrađivati Strategiju o nacionalnoj sigurnost.
Osim Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović, sastanku su prisustvovali i Vesna Pusić, Ante Kotromanović, Drago Lovrić, Orsat Miljenić te Josip Buljević.
Pet minuta prije početka sjednice premijer Milanović u Sabor je došao pješice s druge strane Markova trga, u pratnji svog glasnogovornika Nikole Jelića i prestojnika Ureda premijera Tomislava Sauche.
Minutu nakon njega u Sabor se dovezla predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koju je na ulazu srdačno pozdravio predsjednik Sabora Josip Leko.
Kolinda Grabar Kitarović nije davala novinarima izjave kao niti Milanović.

Nema komentara:

Objavi komentar