ponedjeljak, 16. ožujka 2015.

Obojite kosu u boju karamele

Ukoliko želite boju kose koja se lako održava i ide uz gotovo svaki ten, onda je boja karamele savršena za vas. Izgleda vrlo prirodno pa ćete dobiti look koji ste i htjeli.
Obojite kosu u boju karamele
Bilo da imate plavu kosu sa pramenovima boje karamele ili tamniju boju sa istim pramenovima, znajte da boja karamele ide uz sve tako da uvijek može biti podloga ako se odlučite za pramenove u drugoj boji.  Ako želite savršenu nijansu plave boje, karamela je savršen kompromis između tsvijetle plave i tamne zlatne boje. Čak i poznate osobe vole tu boju: Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Natalie Portman i Rosie Huntington Whiteley.
Savršena nijansa
Idealna boja za svaku ženu koja želi postati plavuša, a opet ne želi posvetiti previše vremena na održavanje frizure. Manje se izbjeljuje od drugih boja. Boja karamele idealna je za vas ako imate bijelu put, ali naravno da odlično stoji ako imate i drugačiju put. Rijetko koja boja dobro stoji na bilo koju boju kože. 
Za brinete koje žele isprobati boju karamele, tamniju nijansu neka posjete frizerski salon i neće pogriješiti. Izbjeljivanje kose kod kuće moglo bi poći po zlu jer je tamnije pigmente teško ukloniti. Stoga, ako želite isprobati ovu modernu boju prepustite posao profesionalcu. Kako je to nježna boja, ne ide sa tupim frizurama. 
Najbolje stoji na duge frizure slojevito ošišane. Bob frizure ili ultra kratke nikako ne idu zajedno sa bojom karamele, u bilo kojoj nijansi. Na taj način boja izgubi svoji sjaj. 
Pramenovi boje karamele
Plavi ili pramenovi boje karamele savršene su nijanse ako želite dati teksturu svojoj tamnoj boji. Plava kosa sa pramenovima karamele sjajna je frizura za ljeto. 
 

Nema komentara:

Objavi komentar