četvrtak, 26. veljače 2015.

Na ovih 11 načina možete iskoristiti Coca Colu, a nikada ne biste vjerovali da je to moguće!



Iako je odličnog okusa, Koka kolu možete iskoristiti i kao sredstvo koje vam može pomoći da se riješite nekih upornih i dosadnih problema. Evo i kojih.

Koka kola jedan od napoznatijih brendova u svijetu, pa se broj ljudi koji je piju broji milijunima. Ipak, pored njenog okusa, Koka kola vam može poslužiti kao jako dobro sredstvo za otklanjanje mrlja s različitih površina, za skidanje boje s kose ili čišćenje prozora, piše “Telegraf“.
Ovo su neki od načina na koji možete iskoristiti Coca kolu.
1. Uklonite žvakaću gumu iz kose. Ulepljen premeni kose umočite u čašu s Coca Colom i ostavite da djeluje par minuta. Nakon toga samo ukloniti gumu.
2. U slučaju da vam se ne sviđa kako vam je ispala nova boja u koju ste se ofarbali, možete je ukloniti Koka kolom.
3. Uklanja i mrlje s porculana.
4. Ako ste nekim slučajem ostavili mrlje pisati flomasterom po tepihu, ne brinite, Koka kola će ih bez problema skinuti. Natopite mrlju i izribaj je, zatim je samo isperite sapunom.
5. Tvrdokorne mrlje na WC školjci nestaju ako u nju ulijete limenku Coca Cole i ostavite da odstoji sat vremena, zatim samo povucite vodu.
6. Tvrdokorne mrlje i mirisi sa garderobe nestaće ako prilikom preanja pored deterdženta u Mazin za pranje rublja sipate i jednu limenku Coca Cole.
7. Na pikniku ste, ali vas napadaju ose i pčele? Sipajte malo Koka kole u čašu i ostavite je daleko od mjesta na kojem se nalazite. Čaša će privući insekte i udaljiti ih od mjesta na kojem se nalazite.
8. Možete ukloniti boju sa metalnog namještaja tako da ga istrljati prškirom natopljenim u Koka kolu.
9. Prozore ćete sasvim lijepo očistiti Koka kolom. Sipajte je u bočicu s raspršivačem i sredstvo za čišćenje je spremno.
10. Mrlje od hrđe potopite Koka kolom koja će ih sasvim lijepo ukloniti.
11. U tavu u kom vam je zagorjela hrana dok ste gledali omiljenu seriju, sipajte Koka kolu i ostavite da odstoji.

Nema komentara:

Objavi komentar