četvrtak, 26. veljače 2015.

Italijanske košarkašice opljačkane u Zenici


Radost pomućena krađomRadost pomućena krađom
Za vrijeme utakmice Međunarodne ženske regionalne košarkaške lige MŽRKL na parking prostoru lokaliteta Kamberović polje, izvršeno je krivično djelo teške krađe u autobus marke „MAN“, registarskih oznaka DY 222 ST, italijanske turističke agencije, koja je prevozila košarkašice iz Venecije, koje su gostovale u našem gradu.
Kako je potvrđeno u MUP-u ZDK, tom prilikom su otuđena tri kofera sa ličnim stvarima košarkašica Umana Reyera iz Venecije (Italija) koje su u tom trenutku bile u Areni, igrajući revanš susret četvrtfinala MŽRKL.
Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, ali za sada nema informacija o pronađenim počiniocima. Nažalost, Italijankama gostovanje u Zenici neće ostati u lijepom sjećanju, iako su pobjedile i prošle u polufinale Lige.Copyright © Zenicablog - Zenica 2005. - 2015. Vlasnik autorskih prava UG Zenicablog. Kopiranje i prijenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu!Tekst je izvorno objavljen na portalu www.Zenicablog.com. Prenošenje dozvoljeno samo uz pismenu dozvolu. Nelegalno prenošenje sadržaja podliježe pod odredbe Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima, Službeni glasnik BIH broj 7., od 10. aprila 2002. GLAVA III - AUTOR I PRAVA AUTORA - Član 12.


Nema komentara:

Objavi komentar